Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitus- ja sopimusehdot

sateenkaaripuoti.net -verkkokauppa toimittaa tilauksia tällä hetkellä vain Suomeen. Tilaukset tehdään pääsääntöisesti verkkokaupassa, yritykset ja yhteisöt voivat tilata tukkuna jolloin tilaus tehdään sähköpostitse osoitteesta sateenkaaripuoti@gmail.com .

Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Klarna lasku, Klarna tili, korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, S-Pankki, Aktia) - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Norra stationsgatan 61, 113 43 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun puh. 09-425 99 771 (ark. klo 8:00-18:00) tai asiakaspalvelu@klarna.fi.


Toimitus

Toimitamme tuotteet postitse mahdollisimman nopeasti, toimitusaika on normaalisti 2-4 vuorokautta riippuen tilausten ruuhkaisuudesta. Pyydämme huomioimaan, että toimitamme tilaukset siinä järjestyksessä kuin ne näkyvät maksettuina. Poikkeuksellisista toimitusajoista esim. messujen vuoksi ilmoitamme aina verkkokaupan etusivulla.

Toimituskulut

Toimitamme kotimaan tilaukset kiinteään hintaan 2,00€, joka sisältää kaikki toimitus-, pakkaus- ja postituskulut.

Emme valitettavasti toimita tuotteita postiennakolla.

Mikäli tilaamasi tuote ei jostain syystä kuitenkaan vastaa odotuksiasi ja haluat palauttaa tuotteen on kaikilla tuotteilla täysi palautusoikeus 14 vuorokauden ajan tuotteiden vastaanottamisesta. Sovi aina etukäteen palautustavasta joko sähköpostitse sateenkaaripuoti@gmail.com tai puhelimitse 0400 703 111. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön.

Tilaajan tulee olla yli 18-vuotias, tätä nuoremman henkilön tilaukset ja maksusuoritukset tulee tehdä vain hänen huoltajansa toimesta.

sateenkaaripuoti.net -verkkokaupan sivuilla olevien kuvien ja tekstien osittainenkin lainaaminen ilman sateenkaaripuoti.net:in kirjallista lupaa on kielletty tekijänoikeuslain nojalla.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus ja-sopimusehtoja tarvittaessa.